Ayurvedische Voetmassage

Ayurvedische voetmassage bij Salon Natasha

Ayurvedische Voetmassage voor ontspanning en meer energie.

Ayurveda is een hindoeïstische gezondheidsleer uit India, die (volgens de traditie) door de goddelijke kosmische geest Brahman is geopenbaard.

De Ayurveda heeft een, niet religieus geïnspireerde, visie op alles wat met de totale gezondheid van lichaam en geest te maken heeft.

Het woord Ayurveda is een samenstelling van het woord āyus dat “leven” of “levensprincipe” betekent, en het woord veda dat “wetenschap” of “kennis” betekent . Het refereert dus aan een kennissysteem.

“Ayurveda” kan derhalve vertaald worden als “kennis of wetenschap van het leven”.

De Ayurvedische Voetmassage neemt vermoeidheid weg en vitaliseert het hele lichaam.

Het geeft kalmte, energie en opgewektheid, werkt zuiverend, verbetert de celstofwisseling en helpt afvalstoffen af te voeren.

De Ayurvedische Voetmassage wordt uitgevoerd met een bolvormig schaaltje, vervaardigd van kaash, een bijzondere legering van koper en tin.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale kruidenpasta (Ghee).

Ghee (Ayurvedisch geklaarde boter met een uitgekiende mix van reinigende, ontspannende en versterkende kruiden), werkt vitaliserend, beschermt tegen veroudering, bevordert de circulatie en heeft een goede werking op de ogen.

De Ayurvedische Voetmassage is ideaal om te combineren met één van de andere massage behandelingen, zoals Hot Stone, Kruidenstempel, Voet Reflex of White Time Healing.

Vraag gerust naar de diverse mogelijkheden.

Ter introductie heb ik een exclusieve combinatie behandeling samengesteld.

Klik hier voor verdere informatie.